KIJKJE IN DE KEUKEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vel consequat sem. Cras eu libero quis est blandit imperdiet. Nam dolor purus, scelerisque nec libero a, elementum facilisis nunc. Ut eget ornare dolor. Phasellus eget lacus vel sem luctus semper. Quisque id massa erat. Etiam dui massa, blandit et pulvinar pretium, congue eu neque.

Introductiedag

Om snel elkaar te leren kennen is er voor de eerstejaars voltijdstudenten de Introductiedag. We starten deze dag met een eerste kennismakking en het doornemen van de studiewijzer. We lunchen samen en daarna vertrekken we richting strand voor een buitenactiviteit.

Bedrijfsbezoek

Studenten gaan verschillende keren ook in de praktijk kijken. tijdens een bedrijfbezoek zie je hoe het echt gaat en wordt dat wat je tijdens de colleges leert veel concreter. Strak in het pak maken we zo kennis met ondernemers en hun bedrijven.

Wij bedanken deze bedrijven voor de ontvangst van de Kronenburgh studenten en voor de tijd die is vrijgemaakt om met veel enthousiasme en trots de produkten, diensten en werkprocessen toe te lichten. Het is dankzij deze samenwerking dat wij studenten kunnen opleiden die zich positief onderscheiden van de middenmoot.

Netwerken

Tijdens het tweede studiejaar bezoeken Kronenburgh studenten strak in het pak netwerkborrels en evenementen van de ondernemersclubs in de regio. Hier wordt echt zaken gedaan. Het is een ons-kent-ons en de Kronenburgh-ers mogen erbij zijn!

Wij bedanken de BBR en Business Haaglanden voor het openstellen van de netwerkborrels voor de studenten van Kronenburgh. Het is dankzij deze samenwerking dat wij studenten kunnen opleiden die het verschil maken.

Studiereis

De eerstejaars studenten organiseren de jaarlijkse studiereis met als thema “Internationaal Ondernemen”. Als bedrijfsbezoek in Barcelona bezochten we bijvoorbeeld de ANWB en de SEAT fabriek. Maar ook Nederlandse ondernemers in Fietsverhuur, hangmatten, vastgoed en verzekeringen. Verder werden we ontvangen door de medewerkers van de dependance van de Nederlandse ambassade en de gemeente Barcelona. Natuurlijk is er ook een cultureel programma en was het ook gezellig in de ICE-BAR.

De studiereis is een mooie afsluiting van de collegeperiodes van het eerste collegejaar waarbij intensief met elkaar is opgetrokken, maar ook het startsein voor de stage/BPV waarbij iedereen zijn eigen weg gaat.

Sint en Kerst

Bij Kronenburgh ga je intensief om met docenten en medestudenten. Dan is het goed om ook Sint en Kerst met elkaar te vieren.

Diploma uitreiking

De diploma-uitreiking is de kroon op de studie bij Kronenburgh. De hele familie is meegekomen om het moment mee te maken dat de handtekeningen worden gezet. Welverdiend en om trots op te mogen zijn.