AANMELDPROCEDURE MEAO COLLEGE

Wekelijkse inloopavond/jaarlijkse Open Dag

Bij het Kronenburgh MEAO College kun je tijdens de wekelijkse inloopavond samen met je ouders langskomen om kennis te maken (kijk voor meer informatie op onze internetsite www.meao-kronenburgh.nl). Je krijgt je een gesprek met een medewerker van het Kronenburgh MEAO College.

Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk om al een beroepskeuze te maken. Wanneer je nog niet helemaal weet welke opleidingsrichting het beste bij je past, gaan we daar tijdens het gesprek dieper op in.

Eind januari / begin februari is onze jaarlijkse opendag. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Toelating

Ambitie is ‘key’ om te worden toegelaten. Waaruit blijkt jouw ambitie?
Je hebt interesse in het bedrijfsleven. Wat trekt jou aan om te werken binnen een onderneming?
Je hebt je georiënteerd op je beroepskeuze. Dit doe je door de beroeps- films op onze internetsite en op YouTube te bekijken en met je decaan te praten. Ga ook eens een dag meelopen met iemand op de werkvloer. Zo iemand in de praktijk vind je meestal via het netwerk van je ouders.

De opleidingen van het Kronenburgh MEAO College worden verzorgd op mbo+ niveau havo 4-5 , zijn verkort (1 of 2 jarig) en zijn dus te typeren als een ‘intensive course’. Je moet dus kunnen leren. Je cijferlijst laat zien dat je je Rekenen, Nederlands en Engels al goed beheerst.

Aanmelden, inschrijving en boeken

Meld je nu aan voor een opleiding bij het Kronenburgh MEAO College!

Bekijk hieronder de aanmeldprocedure.

Welkom bij het Kronenburgh MEAO College!